Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en text av det slag som jag och somliga andra kallar för "huset-text" och fler blir det...i bland känns det som om världen blivit mer inskränkt och dömande under de tio år som gått, en del saker var mer okej 2002 än 2012


en blandning av dofter

Kommen ur underjorden med en hunger river sinnets ro
Själens näring finner vi i det som är vi, det som är Örebro
Vi kommer ta din kropp i besittning, din själ är så gott som redan vår
Om så krävs kommer vi släpa hem dig sprattlandes och skrikandes i ditt hår

Vi följde doften som förde oss till dig, du var inte särskillt svår att hitta
Doften av det som du vill blandas med doften från din dyvåta fitta
Du har en känsla som är starkare än livet, en känsla som är stor nog för att fylla ett hus
Vi har en hunger som river våra sinnen, stilla den åt oss i utbyte mot ditt rus

Vi ska fjättra dig med dina egna sinnen, vi ska straffknulla din hjärna
Piskan kommer ta fram din sanna natur, våra fingrar kommer röra vid din kärna
Det kommer göra ont hur som helst, är du besvärlig blir det bara värre
Efter en stund med oss i underjorden blir de outforskade områdena avsevärt färre

Vi finns på riktigt, här är vi, lyft blicken, vi finns vi syns, det är bara att titta
Doften av en längta efter att det förbjudna ska inträffa blandas med dofte från din fitta
Det finns sanningar och sen finns en sanning, du känner till det, det vet vi att du gör
Sprattla vad hjälper det? Skrik och gråt du i underjorden finns det ingen som hör

Din kropp kommer exploateras, dina reaktioner studeras och du kommer slukas hel
Vi tänker ta dig i besittning, vi vet vad vi vill, vi ger fan i vilka val du gjort för egen del
Vi har kravlat oss fram ur underjorden, vi har fångat in dig för vårt höga nöjes skull
Vi kommer njuta av din kropp, men gullet din hjärna kommer få sitt livs knull

Vi vet vet ungefär vilken sort du är, vilken typ av cafeer där sådana som du brukar sitta
Doften av det som du aldrig yppat ett ord om blandas med doften från din fitta
Vi är rovddjur, du är byte och var och en för sig är vi bara lösa delar
Vi är alla en del av en balans i rörelse, det är de roller som vi spelar

Dina skrik kommer eka i underjorden fram tills allt vänder, sen säger du inte ett ljud
Du kommer vara fylld så till den milda grad att dina sinnen rinner över din hud
Dina märken är vår stående inbjudan till dig om du vill återvnda, en ömhetens gåva
Och du lovar dig själv att komma tillbaka när du krälar hem naken för att sova




Fri vers av PPQ
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-01 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ