Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en blåskall novembernatt gör sig räkskalen påminda och inleder följande impression


Liten i stormen

 

Liten i stormen

 

med balansöron

yrslar sig av blåsten

 
vinglar svag i mörkret
 
 
blåklockor i vinden
 
tinnitus piper ynkligt
 
döende stöldlarm
 
kråkor hukar
 
allting vajar
 
 
liten i stormen
 
och soppåsen bäres försiktigt till sophuset
 
ensam noggrann både kan och vill



Fri vers av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-02 12:54



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
När vardagen är närvarande
2013-12-08

  ResenärGenomLivet VIP
Fin beskrivning...man verkligen ser det...
2013-12-07

  Robert Halvarsson
Mycket fin text.
2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP