Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
decembernatten är ett faktum det finns något magiskt i luften


Jag har inga ord för det

Någonting inom mig vaknar
Det är någonting hos dig som jag saknar
Och jag vill säga som det är
Jag vill förklara att jag inte tror på det här

Och jag har inga ord för det som jag vill, för det som jag känner
Och jag tvivlar på att vi ens skulle kunna vara vänner
Jag har inga ord för det som du säger, har du hört på det som jag redan sagt
Jag känner sorg, jag vädrar smärta och jag är på min vakt

Du pratar om hur du vill att det ska vara
Och jag lyssnar, jag rämnar för jag vet inte vad jag ska svara
Men det där är inte alls jag, inte på något sätt
Och allt inom mig skriker att det här inte är rätt

Och jag har inga ord för det som du ger uttryck för
Men jag känner hur en bit av mitt hopp hastigt dör
Jag har inga ord för det som du önskar dig
För jag vet att det som du söker kan du inte finna hos mig

Du vill ha mig till någonting utan at jag egentligen vet vad
Och jag trodde att du var redo för att vända blad
Men du vill skriva om historien, få mig att byta sida
Och jag önskade att du kunde höra min tystnad, höra mig lida

Och jag har inga ord för den tystnad som uppstår då du ska berätta om dina drömmar
Och jag har inga ord för de tårar som tränger fram och som bara strömmar
Jag har inga ord för den känslan jag känner då jag undviker dig
Det är som om vi dränerar varandra, det är som om jag tömmer mig

Det finns så mycket mer än det där, så mycket mer
Och jag undrar vad det här lilla projektet egentligen ger
Vem vill du att jag ska vara, vem ska jag bli när jag är den som jag är
Och jag är ledsen men jag tror inte på det här




Fri vers av PPQ
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-02 22:10



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Vilken fantastiskt ärlig och tydlig text som beskriver precis vad som händer i en del romaner som består av minst sexhundra sidor. Här har du fått in allt som gör relationsromanen helt onödig att läsa. Tack!
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ