Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen.


Jag minns.

Jag minns allt.

Min barndom
- Ungdomen.

Jag minns berusningen - hur den började på tungspetsen för att senare ta över hela kroppen.

Jag minns när blickarna ville mer än att se.

Jag minns penetrationen

Jag minns allt.

Allt.




Fri vers (Fri form) av Ivanovitj
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-03 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivanovitj

Mina favoriter
Centralstationens toalett