Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite ensamhet lite längtan


försvinn inte i natt

Jag har inga drömmar, jag känner mig tom, och jag får inga ord till skänks
Ingen reaktion som vaknar i min kropp innan min sorg väcks och jag sänks
Och jag vet att du finns, för mig är du verklig, riktigt
Jag vill att du ska komma till min säng och påminna mig om vad som egentligen är viktigt

Försvinn inte i natt min ängel jag behöver dig
Försvinn inte, lämna mig inte i drömmen, stanna hos mig
För jag behöver drömmarna, jag behöver allt just nu
Jag behöver allt min musa som är du

Jag vet vad jag vill, eller jag tror mig veta, jag vet vilken känsla jag vill åt
Och jag är så tom, finns inga ärliga skratt och ingen själadjup gråt
Kom och låt mig älska min död, kom och låt mig slicka din fukt och smaka liv
Kom som min musa, jag behöver dig min ängel som tydliggör mina alternativ

Försvinn inte i natt min ängel, kom till mig i natt och visa mig var du är
Kom min musa och jag saknar orden som är mitt allt, jag ber om allt det där
Kom till mig i drömmen som blir verklighet, kom i natt
Kom så som jag behöver, kom så som du brukar, radera det livlösa och lämna mig besatt

Om du kommer lämnar du mig med en rörelse som kryper under min hud
Kommer du i det tysta och lämnar mig med ord, fullständiga meningar utan att säga ett ljud
Och kan du fylla det tomma, jag behöver det, det gör så ont i mitt inre när det ekar
Och du vet att jag alltid tillhört dig, musa, ängel, jag är din och till för våra lekar

Försvinn inte i natt min ängel, inte nu när jag behöver dig som mest
Stanna hos mig musa, min ängel, finns hos mig, förvandla mörkret till en fest
Jag kommer alltid älska dig, väsen, kvinna, demon, ängel och musa
För där i mörkret kan jag se din kropp, det är din värme som utgör allt det ljusa

Och när du behöver en kropp att ta över, när du behöver någon finns jag där
Och när det demoniska i dig kommer loss ska jag inte neka dig, jag finns här
Ta för dig, musa, bry dig inte min ängel, ge mig bara något att fylla ut tomheten, jag är din
Du är min ägarinna, jag ägs av dig, jag säljer mig för att du ska fylla ut tomheten min




Fri vers av PPQ
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-03 22:32



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Jag tycker om den här ärliga och uttrycksfulla texten som är så som riktigt bra poesi ska vara. Skickligt skrivet av dig och att förmedla så mycket känsla. Den här lämnar något kvar i mig att reflektera över, spegla i någon relation.
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ