Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Gunnar Hiléns text och en mardröm jag själv hade i natt


Dröm varligt (senryu)

 

dröm varligt,

det kan vara farligt

 

 

att vakna upp

 

2013-12-04 18:21




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-04 17:26



Bookmark and Share


  petter rost
Det ÄR farligt att vakna upp! Oavsett drömmen var god eller elak. Din trerading är vacker som en - god dröm!
2013-12-04

  Per Blomqvist
väx kärlek väx
så växte den upp
och började vissla

dröm dröm dröm

2013-12-04

  walborg
Du gör det riktigt kusligt ju...
2013-12-04

  Rise Little One
En dröm är alltid en dröm oavsett hur farlig den än är...
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP