Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ellinor

du

stryper
blodflödet
till mitt hjärta,

kontrollerar
mina andetag,

korta
ojämna,

din nacke
är trygghet

dina ögon,
lugn
spänning
värme

ditt hjärta
talar
sanning

mina fingrar flätas passande ihop med dina
jag vill bara andas

brevid dig.











Fri vers (Fri form) av rainbows
Läst 161 gånger
Publicerad 2013-12-04 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rainbows