Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland kommer en rastlöshet och blandar sig med en overklig känsla av att alting bara händer framför ens ögon poppoesi


VI kommer dit tids nog

Från en plats omgiven av ett mörker betraktar jag världen på avstånd vilket känns tryggt
Och jag ser dig, du står där, det som du gör är jävligt snyggt
Och någonstans låter jag matematiken tala, själar i siffror och tal
En säljande slogan blir ett mantra som mal och mal

Du sa att vi komer dit tids nog
Och jag tror på dig för det vilade möjligheter i sättet som du log
Och jag är redan där i mina tankar, i mina drömmar, det är vårt mål
Vi brinner minst lika mycket, vi eldar på och fyller på med mer kol

Och jag känner mer, och jag vill mer, och jag som inte trodde att jag hade mer
Du är så självklar, där du möter världen, där du står och ler
Jag vet inte vad du gör, men jag ser vad du gör, jag märker vad du gör
Så grejjen är de att leva så mycket man bara kan innan man dör

Du sa att vi kommer dit tids nog
Och det var något i din röst som såg till att mitt tvivel dog
Det här är bara början, det är långt kvar, det ger mig hopp
Allt eller inget, hela vägen med både själ och kropp

Jag vill ta det här hela vägen jag tror faktiskt att det går
Jag triggas av att fantisera om var vi är om ett år
Det är först nu som jag vågar leva det, det är först nu som jag vågar ta ut svängarna
Och vi tar oss från rum till rum, vi hoppar mellan sängarna

Du sa att vi kommer dit tids nog
Precis som nu gav vi redan från början mer än vad vi tog
I mina tankar är jag där, i mina drömmar är det redan kommande vår
Inom mig väcks hoppet om att känslan finns kvar år efter år

Jag sitter redan och tittar på januari, redan innan december visat sig
Det är något som får tusen själar att lockas att följa dig
Alla siffror talar sitt tydliga språk det har aldrig varit större än så här
Och jag betraktar världen på tryckt avstånd, det är lugnt för jag vet att du är där




Fri vers av PPQ
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-05 08:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att leva så mycket man bara kan innan man dör...
Det borde alla ta till sig.
2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ