Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjligt...

Kliver ur mig själv, sällar mig skevt leende till skaran som pekar och skrattar! Svår att styra, som en bil med för många rattar!

Delar mig i två, två som sparkar och två ser på! Tvivel och kval hör till vardagen, simmar på grundvattennivå!

Ser mig själv ligga livlös i rännstenen med ögon så ofattbart klara! Eller är det min snedvridna spegelbild, helt j...a omöjligt att förklara!

Helt j...a omöjligt att förklara!




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 341 gånger
Publicerad 2013-12-05 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard