Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fick mig att falla




Du fick mig att falla

djupare än någonsin förut

och jag ville inte resa mig igen

Jag vet ju att jag måste

Men jag vill inte!

Du kommer inte att falla

Du står stadigt


Jag står stadigt där,
dit jag föll




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-05 20:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint skapat!
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet