Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det jag ville säga dig




Sekunder av kärlek och timmar av saknad.

Allt det jag ville säga dig.

Det kändes som att orden hade tagit slut,
eller ville dom bara inte fastna på pappret..
som gjort av teflon.

Pappret ekade tomt, det stirrade på mig med sin vita yta.
Tyckte nästan att det hånlog.

Jag visste ju att orden fanns,

jag kände ju att dom fanns där.


Önskar att det var hjärtat som var gjort av teflon.




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-05 20:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i känsla!
2013-12-06

    ej medlem längre
berör!
2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet