Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon Ingenting

En snöflinga
föll från skyn
och lade
sig i hennes
hår,
längs
hennes kind
rann en
salt tår,
men
hon märkte
ingenting.

Tiden stod still
Hon ensam...
ingenstans.

Som att hon inte fanns.




Fri vers (Fri form) av Filippa Jacobsson
Läst 405 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-06 13:35



Bookmark and Share


  träsnidaren
Starkt!
Mycket vackert.
Fin text.
2014-03-04

  Ronny Berk
känslosam och finstämd poesi, ja ...
2014-01-03

  Federico Romano VIP
Vacker i sin sorg.. Finner inga andra ord..
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Filippa Jacobsson
Filippa Jacobsson