Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en kär vän..


Hon som ser mig (2013)


Har gått på stigar
av krossat tegel
olyckorna har kommit
inga undantag mer regel

demonerna har kretsat
runt min arma själ
försökt att hålla hjärtat rent
jag vill ju alltid väl

då utan tvivel
kommer hon till mig
hon sänder energier
utan tvekan offrar sig


Ref.

Hon säger jag är tillbaka
jag är nån annanstans
åh, vad det skulle smaka
att åter få balans
då livet blev bittert
föll jag i nån trans
men sol och måne vakar
ger mig på nytt min chans


själar i beröring
i försök att nå varann
för att skapa värme
men är den sagan sann

finns det då nåt annat
än att våga tro
för slutar vi att göra
blir det ingen bro


Ref.

Hon säger jag är tillbaka
jag är nån annanstans
åh, vad det skulle smaka
att åter få balans
då livet blev bittert
föll jag i nån trans
men sol och måne vakar
ger mig på nytt min chans


men nu står hon där
vacker som en dag
och hennes varma hjärta
det väcker mitt behag

hon valde att se det
som är mitt sanna jag
med ömhet och värme
hon är unik i sitt slag


Ref. x 2

Hon säger jag är tillbaka
jag är nån annanstans
åh, vad det skulle smaka
att åter få balans
då livet blev bittert
föll jag i nån trans
men sol och måne vakar
ger mig på nytt min chans


då livet blev bittert
föll jag i nån trans
men sol och måne vakar
ger mig på nytt min chans..






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Järnkatten
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-06 17:01



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Jädrar vilken fin sång! Den gudmoderliga fen blir förstås överlycklig!
Ser fram emot att höra den tonsatt :)
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten