Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla minuter

För nio minuter sedan
beundrade du varje del av min stormiga själ


För åtta minuter sedan
rörde du det inuti mig som ingen tidigare fått tillåtelse

att varken se

eller röra


För sju minuter sedan
formade du orden i neon


För sex minuter sedan
önskade du oss allt guld


För fyra minuter sedan
lät du mig vara den jag var
för fem minuter sedan


För tre minuter sedan
brände du broar i din slutna tanke


För två minuter sedan
tog du av din hatt


För en minut sedan
skapade du total obalans i den delen av mig
som kommit att tro på dig



Nu

Du rör inte en min
då du tar fram fjärrkontrollen

och ber mig vara tyst,
se på tecknad film

...eller gå.




Fri vers av Virvelvinda
Läst 257 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2013-12-06 21:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berör
2013-12-22

  Lars Hedlin
STARK
2013-12-07

  Maria Sundelin VIP
Känslan är tydlig
2013-12-07

  Linda CH VIP
Fängslar från början till slut!
2013-12-07

  Anna Nyman
F- F... vad bra!!!!
2013-12-07

  Marianne Räf
Riktigt bra med intressant
tidsnedräkning, - sånt
ägnar man ju sig en del åt. :D

2013-12-07

    Lone Wolf
Fantastiskt bra!
2013-12-06

  SatansSon VIP
bra komponerad. toppen.
2013-12-06

  Eva Langrath VIP
Välformulerad text
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda