Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Living in a box!

Visst kan jag skriva om min värk 

Visst kan jag  skapa en text om min vikt

 

Eller om min arbetslöshet och trasiga ekonomi

hur jag saknar mina barn så så mycket

 

Livet kan lätt bli en smula fyrkantigt

Som låten "I am living in a box"

 

Klart jag känner av allt det, men jag slutar inte leva 

Jag slutar inte att älska och drömma

 

Hittar jag medel och mental dynamit på vägen

Så sprängar jag alla väggar expanderar och exploderar

 

Det finns så mycket mycket mer där ute 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 280 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-12-07 11:29



Bookmark and Share


  agneta pichler
mycket bra beskrivet
av en inte så rolig situation
men att fortfarande ha andan att leva
njuta och försöka må bra..

din text ger energi

2013-12-09

  Linda CH VIP
Härlig positiv energi du sänder ut!
2013-12-09

  Angel of love
Hoppfullt och stark text.
2013-12-09

  anits VIP
Så fint, hoppfullt och klokt skrivet.
2013-12-08

  Tess74
Hoppfullt.
2013-12-08

  Destino
Bra skrivet!
2013-12-08

  Hon kallar sig poet VIP
En text som ger en hopp, och som känns så upp-piggande, tack för den.
2013-12-08

  Federico Romano VIP
Kanske går jag mot strömmen, visst många skriver om sina värkande själar, orättvisor & i en viss mån kan man sluta & älska eller något annat.. Till slut sitter man i en låda imaginär eller bakom lås & bom. Dialog kan tänkas en utgång från lådan..
2013-12-08

    ej medlem längre
Helt rätt! Stor kram Lars
2013-12-08

    ej medlem längre
Det är bara din egen fantasi som sätter stopp för hur mycket du "tar för dig" utav livets godsaker (och de är oändliga). Ju fler godsaker desto mindre "ondsaker" får plats.
2013-12-07

  Ninananonia VIP
Så är det :)
2013-12-07

  Rise Little One
"Det finns så mycket mycket mer där ute" Ja, det är bara att ta för sig ... eller?
2013-12-07

  bumerang
Du är mästaren på att se verkligheten i vitögat. Och göra poesi utav det.
Acceptans av livet. Alltid med positiva förtecken. Och läsaren finns med dig.
Fulla av igenkänning, men kanske inte alltid lika modiga.
Kram
2013-12-07

    ej medlem längre
Helt rätt det finns så mycket mer... Du har det i dig och kraften känns.

2013-12-07

  Ordregnspoeten
Rätt tänkt, för den här stressen vi utsätts för tar oss i bästa fall till något mycket meningsfullt då vi lär oss en massa under tiden.
2013-12-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Att försöka vara positiv är en bra medicin men inte alltid lätt när livet strular. Men bra att försöka i alla fall. Kram, min vän.
2013-12-07

  louisegirl
Positivt och bra skrivit!

2013-12-07

    ej medlem längre
Härlig positivitet du sprider!=)
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin