Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Jag har alltid det med mig
Jag vill inte kasta bort det

Jag vill använda det
Gör det mesta av det

Jag vill älska det
Uppleva det
Forma det

Jag vill inte ta det för givet

Det är pratar om är
LIVET




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-07 20:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där ;) kram
2013-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Ja, livet är ju liksom direktsändning. Det blir aldrig något generalrep heller.
2013-12-08

  Marianne Räf
Rätt inställning! Livet är
egentligen fantastiskt! :)
Bravo!
2013-12-07

  Angel of love
Jag är med dig där... Helt underbar text
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet