Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto.


Min första...

 

 

Jag har gjort min första bok.

Tycker den är läcker.

Längtan till naturen ut

bild och text den väcker.

Även om det bara är

en fotobok så grann,

stolt jag säger: "Den är min

och fler jag göra kan!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-12-14 10:13



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Andra personen i min krets som gör på detta vis. Ni lockar mig att göra detta också ;) Din bok ser helt ljuvlig ut och jag skulle allt vilja se och läsa i den/kram
2013-12-21

  anits VIP
Grattis till en fin fotobok.
2013-12-18

  ULJO
Lycka till
2013-12-16

  mare VIP
Kul, grattis ;)
2013-12-16

    ej medlem längre
Grattis! All kompletterande samling är bra!
2013-12-16

  Robert Jonsson VIP
Grattis, vad roligt

2013-12-16

  Olof Lagerhorn VIP
Roligt och spännande! Ett stort grattis, och hoppas det blir fler!
2013-12-15

  Eva Helene VIP
Så fint och kreativt, tack för inspirationen!
2013-12-15

  Stefan Albrektsson
Vilken härligt vacker bok! Dina bilder och texter i kombination är läckert!
2013-12-15

  Maria T
Grattis. Fin bok och bild
2013-12-14

  Ninananonia VIP
Härligt :)
2013-12-14

    bittemi VIP
Fin text och stort grattis!
2013-12-14

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-12-14

    ej medlem längre
Mycket trevligt på min ära, jag ger ut från kopiatorn!
2013-12-14

  Palett
Grattis till boken och till en fin text !
2013-12-14

    Ken Cassel
Tjusigt vännen! :))
2013-12-14

  Chawa VIP
Kär och uppmuntrande fin liten text som ger inspiration!

Grattis! Jättekul!
2013-12-14

  Anya VIP
Tack! Du inspirerar!
2013-12-14

  Lars Hedlin
Härligt ;) kramar
2013-12-14

  Bo Himmelsbåge
Fin o vacker!

Grattis!

kram
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP