Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlösa nätter

Sömnlösa nätter i väntan på ett lyckligt slut
Sömnlösa nätter i väntan på att all ilska ska ut
Sömnlösa nätter i väntan på att ögat ska sluta rinna
Sömnlösa nätter det är då man vill försvinna
Gråt förtvivlan och tysta skrik
Panik




Fri vers av puumba
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-09 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

puumba
puumba