Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glädje är till för att delas, också den buteljerade...


Ett ensamt problems lösning

 

 

 

en i sänder, småningom kom de,
ställdes i rader på hyllor, gömda,

stod där tysta, förgäves väntande,
på festdagen, den länge planerade

trodde sig helt vara bortglömda

en vacker dag inleds deras defilad
- likt antikens gladiatorer på parad

bär det iväg till Bachii vänner
befriande tomhet hyllorna känner

glädje över det outtömda

 

2013-12-09    01:19

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Minkki VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-09 00:21



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Skål och tack!
Nu prövar vi den svicka
som tillåter att vi
kan måttfullt dricka.
Calle
2013-12-11

  © anakreon VIP
Skål och tack!
Nu prövar vi den svicka
som tillåter att vi
kan måttfullt dricka.
Calle
2013-12-11

  erkki
Skål!
2013-12-10

  TrollTörnTrappan VIP
Sagolikt uppslag! Buteljer som huvudpersoner, hyllor som biroller...
2013-12-09

  petter rost
Håll igen - jag kommer!
2013-12-09

  Anders Granström
Härlig!
2013-12-09

  walborg
Roligt
2013-12-09

  Peter Olausson VIP
ja, glädje kan sparas till när den som bäst behövs, men ibland behöver man fylla på förråden själv också
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP