Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar




Jag önskar att jag vore ljuset

styrkan i själens oändliga kraft

jag önskar att jag hade solens energi

tillsammans med kärlekens värme

livets Gudomligt smakrika saft




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 287 gånger
Publicerad 2013-12-09 12:54



Bookmark and Share


  wildah
Väldigt vacker!
2013-12-10

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker önskan...
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf