Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

All tid vi har haft tillsammans
Alla minnen
Alla skratt
Alla tårar
Kommer de åter?

Att inte veta hur allt ska bli
Att gå och grubbla över saker och ting
Att vara tom och förvirrad
Är det så detta ska sluta?

Jag vill veta vad som ska hända
Jag vill få svar på mina frågor
Jag vill att allt ska bli som det var
Men frågan är
Vill du det också?




Fri vers av idahandersson
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-09 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson