Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Vilse i dig (December vet för mycket om oss)

Med pannan mot ditt bröst
Och hjärtat i halsgropen
Går mina händer vilse i ditt hår
Och jag känner hur dina
Ritar märken i min hud
Snubblar över min ryggrad
Gång på gång
Och just nu när vi är såhär nära
När du luktar regnskog
Och jag kvällens synder
Men du säger att jag smakar hallon
Det bara just då
Som jag vet att du vill ha mig
Just då vill du verkligen det
Men dagsljus bygger nya murar
Och vi hamnar alltid på olika sidor
Det börjar bli försent nu
Och det gör så ont att gå vilse i dig
Tiden får mig att minnas mindre
Men känslorna sitter fastnaglade
Och du väcker dom
Gång på gång
Och lämnar mig
Med röda spår i huden
Och allt jag målar blir svart
Snälla minns mig
Minns hur vackra vi är i mörkret
Även när det är ljust




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 376 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-10 01:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fint formulerat och skrivet av dig!
2013-12-10

  Doptera
den här gick in... hela vägen. fantastiskt, helt enkelt fantastiskt!
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva