Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"dödens hav"




älsklingen min kryp tätt intill

låt mig få tiden hos dig att stanna till

jag vill vara nära din heta varma ljuvliga kropp

få dysterhetens mörker att övergå till ett glödande hopp


jag fångar dina smärtfyllda tårar med min hand

ditt hjärtas pulserande slag sätter jag i brand

läpparna dansar vackert omkring vid dina styva bröst

mina mjuka kyssar får harmoniska toner att komma från din röst


du låter musiken spela genom hela din trånande kropp

i denna magiska värld finns nu ingen återvändo eller stopp

min tunga har huvudrollen och uppträder nu på din vackra scen

jag ser en vackra pärla glänsa mellan dina särade ben


du blir till ett stormigt hav där jag tar mig ett dopp

då jag ger dig sensuella vågor genom hela din kropp

orgasmens krafter kontrollerar nu varje del av dig

jag dör, då spänningarna i dina ben får dig att kväva mig


du gav mig ändå din härligt våta sav

trots att det till slut blev mitt "dödens hav"




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 298 gånger
Publicerad 2013-12-10 05:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf