Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad kan vara mer passande än mörker nu när det är som mörkast


Jag ger dig mörker

Och jag hörde vad du önskade dig av mig,
Jag hörde och jag ska ge dig det, det är det minsta jag kan göra för dig
Gud skapade ljus, jag ska skapa mörker, ett mörker av sådant slag
Om jag ger dig mörkret följer du, du får mörkret, om du gör min önskan till din lag

Jag ger dig mörker, ett mörker som är jag ett mörker där ingen kan se något alls
I detta mörker ska jag leda dig med själens toner som formas till ord i djupet av min hals
Jag ska skänka dig ett mörker, som du kan vila i, ett mörker till för dig
Ett mörker där du får överlämna allt som är du till mig

Jag har makten att skapa mörker, sprida det, jag är mörkrets hud
Och för dig är jag en ilning under din nakna fuktiga hud
Mer än så behövs inte, för mörkret är allt du önskar dig
Och där i mörkret har jag mitt kungarike, där styrs världsordningen av mig

Jag ger dig mörker, jag är mörker, ett mörker, ett mörker som kommer från mig
Ett mörker som du kan vila i, ett mörker som är till för dig
Det finns inget ljus som skär sönder, bara drömmar, där finns bara du
Ett mörker som är oändligt, fyllt av ljud, ett mörker skapat av mig dit jag leder dig nu

Jag är mörker till kropp och själ, jag är ett mörker som letar sig in i din hjärna
Jag kan låta nattens moln skymma månen, och jag kan släcka stjärna för stjärna
Känslan av att jag är där i mörkret lämnar aldrig dig i fred, se mitt mörker som en invit
Den känslan ligger och gnager där och äter upp dit motstånd bit för bit

Jag ger dig ett mörker, jag är ditt mörker, till för dig, ett mörker som är jag
Ett mörker där jag finns, ett mörker där min hand söker dig, fångar in ditt hår och tar tag
Jag är mörkret, jag är den enda som kan se dig utan att behöva ljus
Och jag leder dig genom mörkret i de mörka drömmarnas hus

Jag ska leda dig genom mörkret, hela vägen ska jag föra dig genom mörkret precis dit jag vill
Och sen ska jag ta det som jag fick i utbyte av dig för mitt mörker, och du ska vila still
Allting är så tydligt, det tränger fram genom huden när jag befriar dig från ett sinne
Min andedräkt piskar din nakenhet, mina fingrar håller dig på plats, och jag är redan där inne




Fri vers av PPQ
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-10 10:07



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Den här texten hängde jag riktigt med i för den flyter på så otroligt bra och visst kan jag också känna mig in i känslan. Riktigt skön poesi.
2013-12-10

    ej medlem längre
Sanslöst vackert och starkt!
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ