Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridfull resa




sitter här med mina tankar
minnen av sorg och smärta
det slår hårt och bankar
i mitt trasiga hjärta

vill jag ta mina vingar och flyga
mot värmen i ett vackert land
till kärleken där glädjen leker
en trygg plats där någon vill ta min hand

hjärtat slår snart det sista slaget
mina allra sista andetag
syret har nästan tagit slut
jag är framme vid min sista dag

jag frigör mig själv från mitt ångestfyllda rus
flyger över ett fridfullt vackert hav
mot det vackraste av ljus
mot harmoni invid en himmelsk grav




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-10 16:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wolf;) Mycket bra!
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf