Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre än Nobelpriset (fundra)

 

Vad

 

kan vara bättre

än ta emot Nobelpriset

om inte

att ur självets dosa

ta sig en pris

 

harmoni?

 

2013-12-10  21:53




Fri vers av Minkki VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-10 20:56



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Om det nu inte bara är en självprisande pris, en illusion som leder bort från det objektiva pris som trots allt Priset skall innebära.... :-)
2013-12-14

    ej medlem längre
En fundra att fundra över :)
2013-12-11

  petter rost
Ja, jag tar mej en prilla - om det är OK!
2013-12-11

  Ulf D VIP
Fin som snus!
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP