Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pelaren av silver




Under natten

letar det
sig in

 


Genom kvistar
och tiljor

mellan
blinda
datum

utan kött
 


Lägger sig som
ljusår 

runt bröstets
ben



Som luften
kring
möbler




Fri vers av Ulf Lagerholm
Läst 719 gånger
Utvald text
Publicerad 2013-12-11 11:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Magnifik, subjektivt och aforismenerna sen! Oerhört raffinerat. Bravo!
2014-09-28

    Processor
Vad skönhet egentligen är undrar jag. Här tycks vi ha ett exempel.
2014-09-17

  Gisela Nordell
en varm energi snurrade runt mitt hjärta
av dina ord och jag tog ett häftigt andetag
av liv av lust
2013-12-28

  ULJO
Stilla och lite förförisk poesi
2013-12-18

  Lena Själsöga Keijser
så vackra andas orden
detta ljusskimmers
stillhet

den vackra
tomhetens
tystnad
2013-12-14

    Billy Andersson
Varsamt utströdda ord i natten..
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lagerholm
Ulf Lagerholm