Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi var flugor i soppan

vi sitter på verandan och dricker solen
hud som en gång var slät är nu grå och allt är fel
världen blev inte som vi ville
inte som vi såg den på 40-talet
när du skulle flyga mig till månen,
och ge mig ännu en omgång i höet
inte som när jag grät all världens tårar för dig,
och lovade far att tacka nej ifall du skulle fråga mig
din blick är borta nu
den där blicken som alltid lämnade MIG storslagen
mig
på 40-talet berörde du mig, rörde du mig på ett sätt
jag har senila problem nu
äsch

per-oscar, kom tillbaka, jag behöver dig nu som jag behövde dig då





Fri vers (Fri form) av trött
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-11 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött