Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hal dag

Det var en hal dag
vi möttes och
halkade i elektronisk text
faktiskt typ
Andas in djupt genom näsan
och ut genom
munnen
tusen nålar
kinesiskt brännmärke




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-11 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP