Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt ljus




Låt mig få njuta av spänningen intill din skönhets prakt
låt våra hjärtan förenas i en jämlik harmonisk takt
jag andas in ljuset från din kärleksfulla atmosfär
låt våra hungriga själar förankras i kedjor och aldrig glida isär




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-11 19:06



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Varm text om kärlek och längtan!
2013-12-12

    ej medlem längre
Tokfint
2013-12-11

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfull och fin önskan...
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf