Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en fråga som vi kommer få ta tag i eller som vi borde ta tag i vad händer om fler än två får gifta sig, en självklarhet för mig som liberalist att det ska vara möjligt


Om hon blir din

Jag vaknar, och det känns som om hon också ligger där
Vem vet med lite tur så kanske en vacker dag får vi se vem hon är
Vi kan prata om henne då vi minst anar det, hon har inget namn när vi snackar
Det blir några korta fraser medan vi springer runt och packar

Om hon blir din ska hon sova vid din sida
Kommer det höras hur hon njuter när du låter henne lida
Jag vet min plats, jag vet vart jag trivs
Jag står och dokumenterar med kameran när gamla kvart rivs

Det har alltid varit en sanning, kanske vi vill ha det så
Kanske är det oundvikligt, kanske det inte bara handlar om oss två
Och jag tar mig igenom ett album och jag känner känslan på riktigt
Inget annat är viktigt, det är bara rätt känsla som är viktigt

Om hon blir din ska hon sova vid din sida
Kommer hon följa med dig någon gång när du stuckit ut för att rida
Jag vet vart jag ska vara, jag vet precis vad jag ska göra
Jag ska följa allt på avstånd, vi vet att dokumentationen med kameran inte kan störa

Jag flyger runt, det är ett fullspäckat schema och du har ditt, din egna roll
Och varje dag är en ny dag, varje vecka börjar räkneverket om från noll
Vi rapporterar siffror till varandra, jag undrar vad de där siffrorna gör oss till
Det är dagens känsla som talar om för oss vart vi vill

Om hon blir din ska hon sova vid din sida
Ska du ha leggings eller tycker hon att du ska ha kläder där byxbena är vida
Jag vet vart jag ska ta vägen, jag vet precis hur jag ska agera då
Det handlar om en helhet, ett kök där vi ryms båda två

Jag försöker dra ner på det mesta, jag försöker slappna av
Jag sitter med en bok, du sitter vid tv-n och dillar något om helgens trav
Vi är ensamma och jag ser hur snön faller så lekfullt utanför rutan
Vi kan drömma, men jag tror inte att det är något någon av oss vill vara utan




Fri vers av PPQ
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-11 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ