Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag reser mig upp








mitt i livet med bitande vinterkyla runt min själ

ser jag nu stormen gå sin väg mot nya mål

fjärran vid den vackra horisontens början

så säger den sedan farväl med en hjärtformad blixt

dagar av mörker övergår nu snabbt till dag

jag ser solen stiga upp och le mot mig

jag känner vindar av kraftfulla energier

som leker i en vacker dans förbi min eteriska kropp

den värmer hela mig med näringsrika kyssar

den fyller mitt innersta rum med kraft och mod

jag reser mig åter upp igen och ser mig omkring

tillsammans med hoppet som har blivit min bästa vän

nu ser jag livet när alla ljusen har tänts

jag känner skyddet av änglar som står vid min sida

rädslor från det förflutna förvandlas till en själslig styrka

känslor av en välbalanserad harmonisk tystnad

lever nu med min pånyttfödda själ

en osynlig kraft har gett mig livet åter tillbaka




Fri vers av Lone Wolf
Läst 351 gånger
Publicerad 2013-12-12 11:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så starkt du står upp med den här texten, bra skapat:)
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf