Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur får man fram innebörden i den där textraden om man gör en fri översättning? 2001 kom textraden jag har ännu inte lyckats. Jag hade låten som ringsignal i många år by the way


Vad händer då man är upp över öronen kär

Du letar dig in så tyst, så skickligt, rakt in i mitt innersta och fyllde mig
Jag såg inte den möjligheten, jag såg det inte rån början hos dig
Och jag undrar va du ser hos mig, jag som inte är någon man ser
Men jag hör din ord, jag känner dina blickar och jag känner hur jag plötsligt ler

Vad händer, jag är upp över öronen kär
Och varje gång som du är någon annanstans önskar jag bara att du vore här
För här är jag, här är min längtan, men jag vill stjäla så mycket tid av dig som möjligt
Jag vill bara ha mer av dig, mer och mer, det här är nästan löjligt

Att vara din, att du är min, är helt galet, och jag svindlar, jag kan knappt tro det
Jag hör dina ord, jag känner din värme, du övertygar mig sakta men säkert på alla sätt
Och nu vill jag ha dig på riktigt, nu vill jag ha dig så som jag hade dig i går
Din varma kropp, dina kyssar, dina händer, min längtan och mitt tag om ditt hår

Vad händer när man är upp över öronen kär
Vad händer då det är besvarat, vad gör man då med känslorna, vad gör man med det där
När du säger att du känner som jag finaste, vad gör man då
När jag hittar mina känslor i dina ord, när vi båda är där, när det tycks vara så

Jag skaffar en ny speciell ringsignal till min telefon som bara är din
Och det känns som jag slitits i bitar och byggts upp varje gång du säger att du är min
Att möta dig, att hantera det jag känner för dig är som att tänka i helt nya banor
Och jag vet inte om jag saknar något från förr, finaste kom och bryt mina vanor

Vad händer när jag är upp över öronen kär
Vad gör jag när jag förstår at du är lika kär i mig, vad gör vi då med det här
Allt jag vill är att ha dig här natt som dag, allt som jag vill är att vara med dig
Jag hoppas att du snart kommer bara för att vara med mig, bara för att älska med mig

Att försöka få dig att vilja bli min var det enda som jag drömde om
Och jag minns den där kvällen, den där natten, första gången då du kom
Jag ville bara att du skulle komma igen och men jag vågade inte hoppas
Men alla känslorna fanns där redan då, känslor som inte kan stoppas




Fri vers av PPQ
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-12 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ