Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lokala Slampor.

Den lokala slampan sitter på bänken:
Hon tänder en cigg
Alltmedan hon tänker
På sitt senaste ligg.

Den gamla ragatan stapplar förbi:
Hon spottar och fnyser.
Hon fräser "hora!"
Och hatet lyser.

Det bitska ropet får kvickt ett svar:
"Käft på dig, skrumpfitta.
Om jag stör dig,
Så skit i å titta!"

Den muttrande muttan går sin väg:
Hon minns allt väl
När hon blev nunna
Av åldersskäl

Den unga slinkan får aldrig veta:
När de mest mjuka
Tanter blir bitska
Är de avundsjuka

Den bittra käringen suckar djupt:
Hon vill med göka!
Och hade hon chansen
Blev hon också sköka...




Bunden vers (Rim) av Asta Kass
Läst 710 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-12-12 16:53



Bookmark and Share


  MagisterZ
Underhållande, men även sinnrik vad gäller (sexuella) fördomar. Gillas! I synnerhet frasen "muttrande mutta", suveränt! :)
2022-11-08

  Vindelälva
Helt underbar!
2021-07-23

  Tomas Karlsson VIP
:-D
2021-05-21

  Judas Ekholm VIP
Så. Jävla. Bra. En Dr. Martens-spark i skrevet och mellangärdet. Samtidigt full av svart humor.

Applåder och molotovcocktails!
2020-05-15

  Gunnar Hilén VIP
Bitterfittornas åklagare !!!!!!!!!!!!!!
2019-07-30

  Mats Edin VIP
Skönt skaldad
2018-12-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
så kan det nog va, ofta:)
2017-12-03

    Josefine Anna Victoria
Riktigt bra skrivet!
2014-02-25

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
EN BITTER NATURLAGS SANNING DETTA
2013-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Asta Kass