Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dränk mig under din mantel

jag har tömt mina fickor
lättat på bältet
så sup mig under bordet
och dränk mig
under din mantel

spill dina färger
måla mönster på min kropp
och gör mig sällskap
i den hymn
du vaggar mig i




Fri vers av Mattias C
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-12 17:27



Bookmark and Share


  queenia
underbart, älskar språket och tempot, takten och tonen, i den här dikten.
2013-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C