Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oj en känsla av 2014 kanske?:D


En ny fas

Det är klart att det är som det är, det pratas en del
Egentligen bara fantasier och skryt, en utopi om ett farligt spel
Och ändå slungas man in i det, man är där efter bara en månads tid
Och det är som en berusning som inte tar slut, en drog som skänker inre frid

Är det här jag, är det här du, är det det här verkligen vi
Jag börjar tvivla på att det är en förälskelse, det känns som jag är fri
Som om jag lämnar det förflutna och plötsligt trät in i en ny fas
Och det är så skrämmande, så bräckligt och skört, som en kropp i glas

Och vi vet båda att vi aldrig kan återvända även om vår kärlek skulle ta slut
Vi har gåt in i en värld, vi kan fortsätta att gå inåt men vi kan aldrig mer gå ut
Och inget har skrämt mig mer, nu är vi dem vi är, vi är inte längre dom vi var
Är det bara vi nu? Jag undrar om något av dig, eller mig överhuvudtaget finns kvar

Är det här den jag är från och med nu
Är det här lika sant för dig, är det här verkligen du
Det är som om vi lämnat allt som varit och gått in i en ny fas
Helt plötsligt blommar själen i en kropp som egentligen bara är en vas

Man kan ta det lite varsamt eller så kan man köra på tills skallen går i bitar och se
Det finns en djävul inom oss alla, jag kan se min djävul sitta där och le
När jag vaknade upp bredvid dig på riktigt förstod jag, även om det var som en dröm
Jag såg resterna av det som varit , mina sinnen var i gungning och min kropp var öm

Är det här verkligen du och jag, det känns inte som det en gång gjort, det är inte som förr
Det här är mer än förälskelse, hand i hand har vi tillsammans öppnat en låst dörr
Det är som ett helt nytt liv, som om vi gått in i en helt ny fas
Våra kroppar är som glöd, och våra själar är explosiv gas

Om resan skulle ta slut tror du då att vi skulle kunna resa med andra
Eller är det här en njutning som vi bara kan uppleva med varandra
Tror du att vi format varandra för resten av livet, som om allt annat inte längre finns
Som om det liv vi levde innan är fragment av det som vi knappt längre minns?




Fri vers av PPQ
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-12 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ