Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tig under mig.



"Man kan inte rida bort ångest"
sa han och drog bort en
hårslinga ifrån min panna.

"Inte?" viskade jag och la hans
händer på mina höfter.

"Jag vet inte ens vad du heter"
fortsatte han och stillade mina rörelser.

Som om det skulle vara viktigt att veta.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 601 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-12-12 20:18



Bookmark and Share


  Connie
Skitbra!
2014-06-13

  Tess74
Pang! Smack! Sinnessjukt bra. Du är grym
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja