Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är svensk och demokrat. Därför är jag sverigedemokrat!

Ni saknar fysik
Ni saknar lyrik
Ni slåss med järnrör
Vi skriver musik
Håret är slickat och blodet är blått
Om inte alla varit fulla hade alla förstått
Att systemet förfaller men minnena består
Det vattnas i mina ögon tår för tår

Som man bäddar får man ligga fick jag lära mig en gång
Men jag trodde aldrig att min näsa skulle bli så lång
Lögnens sanning hittar du i skuggornas värld
Vässa din tunga eller vässa ditt svärd

Jimmie är min hjälte, Jimmie du är nått
Du skiter i om jag kan nått jag ska bara bort
Midsommar ska firas och häng med i dansen
Nu ska det skålas för apaliansen

Du gamla du fria du fjällhöga nord
Visa lite nåd och ge oss bröd på vårt bord
Visa lite hänsyn
Visa lite tröst
Visa ditt hjärta som slår i ditt bröst
Jag skiner som solen sätter sinnen i brand
Öga för öga tand för tand

Er hy mår vara vit men er själ den är svart
Ni drömmer om döden natt efter natt

Jag har spått vår framtid och gör den till sång
Den går om å om å om å om å om




Fri vers av små tankar
Läst 243 gånger
Publicerad 2013-12-12 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

små tankar
små tankar