Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poeter är som en rökig anrik liten klubb i en källarlokal, det finns ett värde i det som få har, tio år wow... nå väl december 2013 inte 2003 här kommer lite poppoesi


Men hela sängen doftar utav dig

Första strimman sol och det är berusningen från de kyssar du gav mig
Och i nästa andetag så vet jag inte vart jag ska ta vägen, jag saknar dig
Det är det lilla som jag inte ser med det samma, det som kommer krypande inpå
Alla minnesbilder av det som faktiskt hände mellan oss två

Men hela sängen doftar utav dig, det är som den är bäddad i våra spår
Och där i mörkret ensam kan handen söka kudden som dränktes av ditt hår
Lakan som skrynklats då tyget försökte hålla jämn takt med oss då vi älskade en gång till
Jag kom närmare dig med min längtan, du väntade där, till dess låg du alldeles still

Det knyter sig i magen likt kramper mellan allt pirrande och jag behöver dig som spegel
Som om du kan bekräfta det som jag inte vågar hoppas på, det är säkert så i regel
Tanken på att du skulle känna som jag, at du skulle vara där jag är svindlande
Och jag försöker gå rakt på sak, men berusningen av dig gör mig trevande och vinglande

Men hela sängen doftar utav dig när jag lägger mig då längtan är svår och lång
Jag bäddar in mig i det, och jag andas in och låter allt komma på en gång
Kuddar har samlats ihop och lagts ut för att hjälpa våra kroppar
Solvarm bergshäll, flöde och berg som ger landskapet karaktär med sina toppar

Det är så tyst runt omkring mig för du har precis åkt och jag har så mycket kvar
Det finns så mycket som jag vill ge dig, och jag skriker ut mitt inre och hoppas på svar
Och jag såg dina tårar av rädsla och det var som om mina tysta ord rann ner för din kind
Men vår kärlek är bergfast, solid sten, men ena stunden är det storm, nästa en mjuk vind

Men hela sängen doftar utav dig, där vi inte visste var våra kroppar började och tog slut
Jag ska sova i den sängen med känslorna, inifrån och ut
Dina hårstrån i örngott och din parfym som letat sig in i sängklädernas tyg
Jag anländer till drömmarnas flygplats för att färdas till dig i drömmen med flyg

Jag vet att jag bara har en chans, ödmjukt falla ner på nä inför kärleken då den visar sig
Och jag försöker lägga band på mig, vill ringa, men vill inte skrämma bort dig
Fast allt inom mig skriker eter vad som helst som är du, en gnutta du
Jag tänkte på dig förut, jag kommer tänka på dig sen, och jag tänker på dig nu




Fri vers av PPQ
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-12 21:57



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
En fantastisk text
2013-12-13

  queenia
Förblödande, vansinnigt vacker, smärtande kärlek, längtan, åtrå.

du är bäst på det här!
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ