Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett hav av drömmar



likt havets kraftfulla vågor fyller du min ödsliga strand i mitt hjärta

jag bländas av solens alla strålar som speglas i havet från dig

ljuset smeker alla delar på min kropp, du erövrar mitt ödsliga land

endast genom dig du vackra stjärna så fylls det tomma inom mig


jag söker och letar när du inte längre finns nära mig

vart tar då då ljuset vägen som mot mig alltid ler

du som är min kärleksgudinna jag vill för alltid vara nära dig

nu sluter jag mina trötta ögon

drömmer vidare och knyter mina kalla händer och ber




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-12 22:00



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Sorg och saknad i en vacker vemodsdikt!
2013-12-14

    ej medlem längre
Fantastisk bild och så mycket kärlek med texten.. Jag tycker särskilt om titeln "ett hav av drömmar", tack för att du bjöd på denna vers!
2013-12-13

  wildah
Väldigt vacker!
2013-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf