Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till sist!

Vi kallade oss poeter, och kanske var vi just det
Poeter, ordets krigare, kärlekens bevingare 
och den vingliga självkänslans stöttepelare

Blev det för mycket av det goda?
eller så var det bara detta enkla faktum 
att vi blev för många, för utspridda, för anonyma

den där värmen, magin, den där kärleken 
tillåtelsen att vara just unik
försvann lite mer för varje ny människa

Men just då, precis i början var allting 
helt perfekt. Då när det var vi mot världen
och vi, vi kallade oss poeter
Vi kallade oss poeter




Fri vers av Roger VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-13 06:51



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Önskar stundom rätt frekvent
att vi var lite fler som
vågade försöka återfå
den där känslan igen ...
- Inte bara ge upp
och konstatera
att det som varit
aldrig kommer igen ...

... Ty det är jag och du
som läser dessa rader
vilka avgör huruvida
förutsättningarna
ska kunna återuppväckas
eller om vi bara ska låta
dem fullständigt rinna ut i sanden
och utsläckas ...

Det vi gör och står för
är värt att kämpa lite mer för!
2014-05-10

  Anna H
Ja det blev stort och anonymt men jag tycker ändå att man har sin lilla klick med vänner. Än fyller den här sidan helt klart en funktion!
2013-12-19

  SpamPippiL VIP
Saknar den tiden och poetradion. Kram.
2013-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP