Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår resa börjar närma sig sitt slut, snart är vi i mål, tack alla ni som verkligen suportrat nu i höst och genom dessa tio år wow men vi ses någon gång någonstans


Alla vägar är värda att pröva

Så det är inte vad du brukar göra, så du är inte van säger du
Jag har hört vad du sagt, vi kan pröva oss fram redan nu
Kom inte och säg något annat, det köper jag inte bara rakt av
Jag kan se i dina ögon att du är en kvinna med önskemål och krav

Mitt sätt, ditt sätt, alla vägar är värda att pröva
Jag säger till dig vad du ska göra och du svarar, vi får hoppas att granarna är döva
Ingenting är omöjligt, allt är tänkbart om du vill
Så gör som jag säger, låt mig göra som jag vill, och du låter det ske och ligger bara still

Jag känner en längtan, en hungern en hunger som är en hunger efter mer än bara sex
Du kommer över i en klänning i lyckra men drömmer om det som av lyckrat täcks
Vi tar det som vi har och gör något utifrån det, slutar ändå som det brukar
Vi kan drömma lite medan jag rör om i grytorna och du dukar

Jag har smakat på, har du? Alla vägar är värda att pröva
En gång är ingen gång så vi försöker igen man måste öva
Så vi gör det vi gjorde senast fast vi tar det ett steg till
Så länge vi inte följer en jävla mall kan vi göra vad fan du vill

Jag skiter i dina jävla bröst men jag gillar din häck
Det är bara en fråga om tid innan du står där näck
jag skiter i dina prinessambitioner, jag är ute efter en kvinna
Jag struntar i dina bröst? Jag är ute efter fitta och en längtan efter att få dig att brinna

Du gör som jag säger och mer än så krävs inte,alla vägar är värda att pröva
Du är en rik provins och jag har kommit dit för att härja och röva
Jag kommer ta för mig av dig, jag kommer säga till dig vad du ska göra
Jag kommer pressa ner dina händer mot madrassen du får se på när jag tar dig men inte röra

Jag funderar en del på dig, jag funderar på vad vi gör och vad vi skulle kunna göra
Jag vill lyssna på dig när du pratar vårt språk, tala lite högre kvinna så jag kan höra
Skrik ut vad du vill så att granarna hör så är din önskan min lag och nöjet är helt på min sida
Och innan jag ger dig min tillåtelse att flytta dig fortsätter du bara att rida




Fri vers av PPQ
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-13 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ