Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känner bara värme för er just u a lot of ove så ska vi resa vidare in i instagram och in på twitter? Taken är att jag ska fira jul på instagram that fucking rocks


Det skulle kunna bli så

Jag har slutat tänka, jag bara är
Jag skiter i allt jag bara gillar det här
Det räcker faktiskt, det behövs inte mer
Du älskar med sättet som du ler

Det skulle kunna bli så
Det skulle faktiskt kunna gå
Så ger vi oss av mot framtiden en dag i taget
Så ger vi allt för laget

Vi pratar om några helger längre fram, någon gång i nästa månad
Det är vår tid, det är inte stulen tid, än mindre lånad
Jag tänker lite framåt det medger jag att jag gör
Jag ringer dig en extra gång och stör

Det skulle kunna bli så
Det händer alla då och då
Så varför skulle det inte kunna hända nu
Det skulle kunna bli vi, det vet du

Vi skulle inta prata om det som om det inte funnits i vår värld
Vi skulle redan nu påbörja vår nästa färd
Det skulle inte vara konstigt egentligen
Vi skulle kunna mötas som det vore självklart i stället för att tänka äntligen

Det skulle kunna bli så
Det vet vi nog innerst inne båda två
Det kan hända när som helst, det vore inte konstigt, inte alls
Orden som man har på tungan skulle inte behöva sväljas och kvävas i ens hals

Det skulle finnas, det skulle vara så och så skulle det bara vara
Det är ett konstaterande ingen fråga så ingen av oss behöver svara
Men det ligger lite i sakens natur, eller hur
Det skulle vara ett val snarare än ren dum blind tur




Fri vers av PPQ
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-13 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ