Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sonen


ibland ser jag
hur pojken försöker växa

han sträcker sig
mot mörkret
där borta över vattnen

han kryper ihop

gör ett avstamp
med kroppen som språngbräda

det ligger en mäktig kraft
i dessa försök

världen växer i honom
han växer
i allt levande




Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 366 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-12-13 16:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert. Att kärleken är så stark att man ser någon i allt levande.
2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll