Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pang på

Som ett klusterklang

ett eko
ljuder dina ord

om att du är hungrig
medan jag

kämpar
mot sexuell frustration
och otillfredsställselse

ta mig
nu här hårt

och jag lovar skicka
rödbetorna







Fri vers av Alldeles
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-13 19:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Me like!!!
2013-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Alldeles
Alldeles