Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Thing About Smärta.

Smärtan
Den finns alltid där
I olika former
Och skepnader.

Smärtan
Som aldrig lämnar dig
Den gömmer sig
Men finns ändå.

Glöm aldrig det
Den finns alltid
Visa väljer dock
att se den.

När andra
Förnekar dess
Existens.




Fri vers (Fri form) av Spräcklig Duva
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-13 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spräcklig Duva
Spräcklig Duva