Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror på

Hur får man plats
Med alla känslor
När inte ens tiden
Räcker till?

Hur vet man
Att det man gör
Är helt och hållet
Acceptabelt?

Jag tror ej
På att begränsa
Begäret för alla ting
Som är dåliga.

Jag tror
På livet
Och även
På döden.




Fri vers (Fri form) av Spräcklig Duva
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-14 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spräcklig Duva
Spräcklig Duva