Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genomskinlig

 

 

ord som knappt nuddar

tills det bränns

 

 jag blir genomskinlig igen

som alla andra plastflickor

 

du ser

jag bygger murar av skratt

 

du; ett snabbhastighetståg mot slutet

stilla i ditt rus

 

vi lekte inte nudda mark för länge

nu kommer du inte ner

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-14 07:38



Bookmark and Share


  cilax VIP
vackert,
leka inte nudda mark för länge
så enkelt, så effektivt
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star