Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PoetryArt


Blomma

hans ord beskär mig

som en blomma

hans ord

snabba vassa

snitt

jag är

en skör blomma

det är min tid nu

nu

att växa

att stråla

ett tag

jag är en blomma

i en vacker vas

så låt mig blomma för dig

det är ännu tid att älska

att älska mig en blomma

det finns tid att älska

ännu en dag




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-14 10:03



Bookmark and Share


  ULJO
Gillas
2013-12-16

  Lars Hedlin
Så fint!
2013-12-14

  M:tin
Gillar!!!
2013-12-14

    ej medlem längre
det jag tycker mest om
är " det är min tid nu "
och att det finns tid att
älska!så väl skrivet
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP