Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterdröm




När elfte dagen i december är här

himlen hänger snötung över vinterlandskapet



Snöflingors orkester

i vintrigt lekfylld, fallande rytm

har täckt granarnas mörkgröna barr

i vitt kristallskägg

blinkar som stjärnor i snöfylld natur



Vinterdrömmens saga

tonar stilla in

julmystikens hemliga sägner



© Gabrielle Laurèntzen




Fri vers (Fri form) av Gabrielle Laurèntzen
Läst 771 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-12-14 12:23



Bookmark and Share


  ULJO
Fin vinterkänsla över denna text
2013-12-17

  Lars Hedlin
Undernbart skapat Gillas mycket ;)
2013-12-15

  Maria T
Vacker vintersaga
2013-12-14

  ResenärGenomLivet VIP
I brist på snö var det fint att få läsa din sköna vinterdikt...
2013-12-14

  Änglaögon
Fin julkänsla.
2013-12-14

    Ken Cassel
Mycket fint, vännen! :)

Kramar..
2013-12-14

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker bild!

En text som en drömsk julefrid
där snöflingorna sakta dalar ner
över vår längtan
o lyser i grottan!
2013-12-14

  KYREUS of Sweden
Stilfullt skönt!
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle Laurèntzen
Gabrielle Laurèntzen